Knoll og Tott på Charterfeie

Sommeren 2019 gjorde jeg stikk motsatt av det jeg har forfektet i mange år; jeg reiste til Syden på sommeren. På charterferie. Jeg har alltid ment at Syden er en vinterdestinasjon. Sommeren tilbringer man i Norge.

Men jeg hadde ikke noe valg. På grunn operasjon og sykemelding noen uker tidligere, måtte jeg ta ut to nye uker med ferie. Ettersom Marielle måtte tilbringe de samme dagene på arbeid, tok jeg kontakt med John Arne og undersøkte om han hadde ferie på samme tid. Det hadde han. Så etter noen intensive timer på internet, fant vi et par «billige» billetter til Kreta med Apollo.

Ettersom avreise fra Oslo var tidlig lørdags morgenen, fikset jeg meg et hotellrom på Thon Hotel Oslo Airport. Dermed kunne jeg begynne turen frisk og opplagt, fremfor sliten og trøtt med pysjamasflyet fra Evenes.

Vi landet på Kreta klokken 1400 lokal tid, og en taxitur senere kunne vi sjekke inn på Okeanis Golden Resort i Agii Apostoli. Etter innsjekk og litt avkjøling i bassenget, ruslet vi ut i nærområdet for «lunch». Valget falt på Taverna Telchinia, men ettersom de ikke godtok bankkort, måtte vi en tur innom minibanken først.

Jeg har aldri vært i Hellas tidligere, så jeg måtte selvfølgelig teste noe lokal mat. Jeg har blitt fortalt at souvlaki var en vinner. Mulig vi valgte feil restaurant, for det ble ikke en umiddelbart hit.

Etter maten fortsatte vi ned til Glaros Beach og den lokale strandbaren.

Vi avsluttet kvelden med et par drinker på balkongen på hotellet. Det hadde vært en lang dag, så det ble en tidlig kveld.Vennligst legg igjen en kommentar