Bike ‘n Beer

Vi begynte dagen med tre timer guidet sykkeltur med Malaga Bike Tour & Rentals by Kay Farrell. De holdt til like ved hotellet, så i motsetning til tidligere turer skulle vi klare å komme frem tidsnok denne gangen.

Det var bare oss to og guiden Moniek, så etter å ha fått hver vår sykkel, tråkket vi avgårde. Moniek var nederlandsk, og hadde planer om å reise veden rundt. Etter en rundtur i Spania forelsket hun seg i Malaga, og bosatte seg der. Hun hadde god kunnskap om både byen og historien, og de tre timene fløy avgårde.

Blant de titalls stedene vi stoppet, er følgende verdt å nevne: Catedral de la Encarnación de Málaga, El Mercado de la Merced, Parque de la Alameda, La Malagueta og ikke minst Casa Aranda. På sistnevnte serveres de beste churros som finnes i den spansktalende verden. Skal selvfølgelig nytes med varm sjokolade.

Da vi var ferdig med syklingen, ruslet vi bort på The Factory, på jakt etter håndverksbrygget øl. Et ganske OK sted som vi måtte innom senere på turen også. Det ble aldri slik.

Etter The Factory ruslet vi bort til Plaza de la Merced, ettersom de fleste spisestedene hadde sol på ettermiddagen. I gamlebyen var det for trangt til at solen skinte lenge på samme sted. Vi fant to ledige stoler på Las Tortugas Bar, og der ble vi sittende til solen forsvant. Maten var så som så, og det samme var servicen. De glemte bestillinger både to og tre ganger, men stedet var godt plassert, så det fikk holde for denne gangen.

Da solen forsvant tuslet vi videre til Central Beers for mer håndverksbrygget øl. Det ble ikke mer enn to øl der, ettersom det hadde blitt to-tre på forrige sted også. Noe Marielle merket ganske godt.

Da vi kom tilbake på hotellet tok vi heisen opp til femte etasje, i stede for å gå ut i fjerde. Det var lite folk på taket, med det gjorde ikke så mye. Desto bedre service på oss. Etter et par drinker og en sigar, tok vi kvelden lenge før midnatt.Vennligst legg igjen en kommentar