Unødvendige, men nødvendige selfies

Nest siste dag, og det var slett ikke enkelt å finne på noe nytt å gjøre. Det ble derfor litt meningsløs shopping på kjøpesenteret rett over gata. Rundt lunsjtider fant jeg et trivelig bagel-utsalg, Big Bad Bagels i Baznīca. Fantastiske bagels, god stemning og veldig behagelig personale.

Med mer energi i kroppen, ble det litt mer meningsløs shopping. Før jeg ruslet ennå mer meningsløst rundt i parker, kjøpte kaffe og kikket på både folk og fugler som ruslet forbi. Ettersom det var siste dag, ble det også en del unødvendige men nødvendige selfies.

På vei tilbake til hotellet, oppdaget jeg plutselig et stort bakeri. Her måtte jeg selvsagt innom. Konditori Bake Berry. Her kjøpte jeg meg ikke mindre enn to kaker og en stor kopp kaffe. Jeg fant meg et bord, med stol som hang fra taket. Kan virkelig anbefale stedet. Fantastiske kaker og hipt sted.

Jeg hadde på forhånd booket ny spabehandling, så dermed gikk turen tilbake til hotellet og en massasje med varme stener. I motsetning til opplevelsen med sjokolademassasjen, var dette en av de mest behagelige massasjene jeg har hatt. Hvem skulle tro at varme stener kunne ha en slik effekt på ømme muskler.

Jeg ble så avslappet av massasjen, at jeg ga opp tanken om å avslutte rigaoppholdet mitt med en herlig middag. Jeg endte derfor opp med å gå rett over gaten, kjøpe med meg en pizza og spise den i hotellsengen før jeg sovnet. Ingenting feil med en avslappende kveld på hotellet.Vennligst legg igjen en kommentar