Cava til frokost, Spicy red bean burger til middag

Jeg våknet opp i hotellsenga. Lett kvalm. Til tross for at jeg dusjet en ekstra gang på hotellrommet etter gårdagens sjokolademassasje, stinket jeg ennå melkesjokolade. En ny dusj før frokost var derfor essensielt.

Det er alltid litt luksus når hotellet serverer cava til frokost. Men man har jo ikke tid til å sitte å spise frokost hele dagen. Neida. Nå var det på tide å utforske byen. Klokken 12 var det oppmøte for en guidet tur til fots, med Riga Free Tours. Men ettersom jeg var tidlig ute, gikk jeg innom Golden Coffee, som mente de hadde den beste kaffe latten i byen. Dette måtte prøves. Og jeg ble nok en gang overrasket over innholdet. Jordbærsyltetøy, smeltet sjokolade, caffe latte og ekstra skum. Utrolig nok, smakte det slettes ikke helt ille. Ekstremt søtt, så jeg klarte ikke drikke opp alt. Men absolutt morsomt å ha prøvd.

Tilbake til den guidede turen. Vi møttes utenfor St.Peters kirken, og derfra ruslet vi rundt i byen før vi avsluttet turen ved The Freedom Munument. Kan trygt anbefale Riga Free Tours. Guiden var trivelig og forklarte oss både stort og smått gjennom hele turen. Likevel var det noen steder jeg syntes guiden var litt for rask, så jeg valgte å gå tilbake til de stedene jeg syntes var interessant.

Etter min utvidede tur var magen sulten. Derfor var det på tide med noe mat. På gårdagens tur observerte jeg noe som så ut som en koselig plass med mat. Fat Pumpkin. Her serverte de mange spennende veganske og vegetarianske retter. Valget falt på en spicy red bean burger. Til tross for at den var 100% uten kjøtt, var det en av de absolutt beste burgerne jeg har smakt.Vennligst legg igjen en kommentar