Paris is always a good idea

«Flykaos i Europa» var det som prydet fremsiden av vg.no kvelden før avreise. «Snøvær har skapt kaos og kanselleringer på flere av Europas største flyplasser i helgen.» «Omtrent fem centimeter nysnø på flyplassen har skapt det rene kaos og en rekke kanselleringer her på Schipol-flyplassen.» Det var bare å krysse fingrene for at flyene gikk som noenlunde normalt, for fem sentraleuropeiske centimeter er som et par meter å regne i Nord-Norge.

Heldigvis klarte de å stable en og annen snømåker på beina slik at vi kunne få en fin førjulsserie.

Etter å ha undersøkt leiligheten vi booket via AirBnB ruslet vi ut for å finne noe å spise. På Café Royal Cadet ble det både and, biff og et par glass vin.

Etter maten ruslet vi videre for å kikke på nærområdet vårt Montmartre. I denne bydelen finner man de instavennlige trappene i Rue Maurice Utrillo og en av de mest ikoniske kirkene i Paris; Sacré-Cœur.

Det hadde vært en lang dag med reisevirksomhet, så vi måtte finne noe mat før vi krøp til sengs. Vi fant både mat og drikke på Les 36 Corneil.Vennligst legg igjen en kommentar