Shopping i Roma

Man kan vel ikke være i Roma uten å gjøre litt shopping?

Derfor ble første stopp bakeriet like nede i gaten. Vi handlet inn rikelig med digge kaker, som ble pakket pent inn (i gavepapir). Vi gikk selvsagt tilbake med dette, før vi igjen prøvde å komme oss igang med shopping. Og kom til butikken hvor de solgte så mye spennende garn. Vi handlet litt og gikk tilbake med posene, før vi nok en gang bestemte oss for å prøve å komme oss avgårde.

Ingvild har vært i Roma flere ganger og guidet oss på en enkel måte til shopinggatene.

Vi fant også en av restaurantene som Ingvild og Lars har som fast stopp, og gikk inn for å spise. Det ble pasta, det ble vin og det ble tiramisu til dessert.

Vi ruslet videre og fikk shoppet både det ene og det andre, samtidig som vi fikk sett det som er viktig å se i Roma.

Da vi kom hjem, slappet vi av med litt yatzi, før vi ruslet ut for å spise middag. Det ble naturlig nok ingen dessert etter middag.. Den var allerede hjemme i kjøleskapet. Og den smakte helt nydelig.Vennligst legg igjen en kommentar