Escape from everyday life !

Jentetur til Roma

Dagen var endelig kommet for at Marielle skulle ta med seg sin søster, Ingvild og deres mor, Rita, med på jentetur til selveste Roma.

Marielle og Rita reiste fra Evenes, mens Ingvild reiste fra Tromsø. Vi møttes alle sammen da Ingvild sitt fly landet, og ruslet videre inn i utenlandsavdelingen på Gardermoen og tok flyet til Leonardo DaVinci-flyplassen i Roma. Etter å ha ventet i det lange og breie, kom bagasjen vår og vi stilte oss i taxikøen utenfor flyplassen. Til tross for at det var godt med taxi, som kom og gikk kontinuerlig, måtte vi vente i rundt 20 minutter før vi kom til enden av køen og fikk oss en taxi.

Vi hadde leid en leilighet via AirBnb i området Parione. På vei inn til sentrum ble Ingvild og Marielle oppmerksom at moten i Italia har endret seg kraftig. Langs veien så de nemlig en ung dame, som ruslet rundt i topp, stringtruse og sko. Da de like etter så en til, skjønte de fort at det var “working girls” som spradet rundt og vise fram varene sine til potensielle kunder, og latteren i taxien ble straks høylytt.

Vel framme ved leiligheten ble vi tatt godt i mot av husverten. Etter en liten omvisning og litt småprat, dro husvertene. De hadde kjøpt inn noe kjeks, juice, vin og syltetøy til oss. Vi bestemte oss for å feire at vi endelig var i Roma – på jentetur. Dermed ble vinen poppet, kjeks spist og et slag yatzi utspilt. Vi kranglet om hvem som skulle sove hvor, og endte opp med at Marielle og Rita skulle dele dobbelseng på soverom, mens Ingvild brettet seg ut i dobbelsoveseng på stua.Vennligst legg igjen en kommentar