Escape from everyday life !

Caneva Aquapark

Denne dagen sto i barnas tegn, så etter frokost pakket vi sekken med badetøy og satte kursen mot Caneva Aquapark.

Vi hadde bestilt billetter kvelden før slik at vi skulle slippe å stå i kø. Uheldigvis skulle vi nok en gang få oppleve den gode servicen til bussene som kjørte i området. Vi endte opp med et par timers venting på bussholdeplassen i Lazise ettersom bussen ikke kom. Det er tydelig veldig mye biltrafikk langs Gardasjøen, så man må påregne noe venting. Beregnet ankomsttid steg for hvert minutt vi befant oss på bussholdeplassen.

Da det endelig kom en buss var vi raskt fremme ved badeparken. Og ettersom vi hadde skrevet ut billettene på forhånd passerte vi den lille billettkøen. Dessverre, og dette burde Vidar ha skjønt etter noen måneder i Italia, at det som ser ut til å være for godt til å være sant, som regel er det.

Det vi hadde printet ut var seltt ikke billettene, men en voucher som måtte byttes inn i billetter. Dermed måtte vi stille oss i kø i billettluken likevel. Nå hadde den imidlertid blitt betraktelig lengre. Da vi endelig var først i køen, fikk vi beskjed om at forhåndskjøpte billetter måtte hentes ut ved Movieland Park (naboparken).

De var like effektive der som alle andre steder, og tiden brukt i kø økte betraktelig. Både kidsa og de andre var flere ganger nede for å høre hvordan det gikk. Da Vidar endelig var først i køen klikket printeren, slik at de ikke fikk skrevet ut billettene. Mannen som skulle reparere den hadde lunch. En av damene i køen klikket fullstendig og skjelte ut jentene i skranken skikkelig, og vi ble redde for at det ville bryte ut slosskamp.

Etter å ha snakket lenge med jentene i skranken, ringte de opp til billettluken til badeparken. Dermed skulle vi få billettene våre der. Jeg ruslet opp sammen med en annen dame som hadde fått samme beskjed.

Etter å ha ventet flere minutter i kø der også, fikk vi vite at det ikke var riktig billettluke, og at vi måtte gå til den andre. Damen jeg gikk sammen med valgte å bli skikkelig russisk, brøt seg foran alle i den andre billettkøen og forlangte å få utlevert billettene hun hadde betalt for. En billett som skulle sikre kundene fra å stå i noen som helst kø. At vi sto godt over en time i kø total er ingen overdrivelse.

Med åtte billetter i hånden kunne vi endelig rusle inn i parken. At Sindre og Malin holdt ut er ikke midre enn fantastisk.

Vi fant en plass på en gressplen som ble vår base for dagen. Ettersom vi kom inn så sent var det lang kø på alle attraksjonene, men i løpet av dagen ble det tre turer med Crazy River, en tur med Black Hole 2, litt plasking i Shark Bay og et utall ganger med Tri-Splash og Anaconda. Crazy River var utvilsomt den morsomste. Vi rakk også å spise svindyr theme-park-mat.

Etter en lang dag ble det en rask middag i Lazise sentrum, før vi alle tok tidlig kveld.Vennligst legg igjen en kommentar