Escape from everyday life !

Arena di Verona Festival

Vi valgte å sove litt lengre denne dagen ettersom vi hadde hatt en ganske lang og hard uke.

Etter en kopp med kaffe på terrassen ruslet vi ned til Ristorante PizzeriaTropical, det nye favorittstedet til Sindre. Restauranten var eid av en dansk familie, og de andre hadde spist der tidligere.

Etter frokosten gikk guttene til nærbutikken for å handle, mens dame fortsatte til nærmeste bar for et glass Aperol Spritz.

På ettermiddagen reiste vi inn til Vernoa, hvor vi skulle overvære operaen AïdaArena di Verona. Det var Arena di Verona Festival, og byen var full av liv.

Selve operaen varer i fire timer, og vi var veldig spente på hvordan kidsa ville takle det å stille der så lenge. Men de klarte seg utmerket, og de fem timene vi var der gikk som en lek. Vidar forklarte handlingen underves til Sindre, til stor frustrasjon til de rundt oss. Heldigvis tekstet de operaen til engelsk fortløpende underveis.

Vi bestilte skyttelbuss frem og tilbake, og sjåføren som kjørte oss tilbake hadde det travelt med å komme seg hjem. Klokken var ett på natten, og han foretok flere unnamanøvre for å unngå å treffe gående langs veien. Vi måtte holde oss fast i svingene, og han kjørte som om han hadde stjålet bussen. Vi kom oss heldigvis hjem, men det er usikkert om det samme kan sies om sjåføren.Vennligst legg igjen en kommentar