Escape from everyday life !

Lazise

Marielle våknet av lyden fra kirkeklokkene, som slo ikke mindre enn 50 ganger ! Våkner du ikke av det, våkner du ikke av noe. Hvorfor de slo så mange ganger fikk vi aldri svar på. Nå skal det sies at Vidar ikke våknet av de…

Det ble en sløv start på dagen, da vi uansett måtte sjekke ut innen klokken 1030. Vi fikk etter hvert levert bagasjen til oppbevaring på på togstasjonen, før vi ruslet ned til Lunch Box for frokost. Enkelt, men god mat. Anbefales på det sterkeste.

Toget gikk klokken 1330, og vi tok farvel med Cinque Terre. Turen gikk videre til Sestri Levante, men på grunn av forsinkelser ville vi aldri rekke toget videre i Genova. Vidar sprang derfor inn for å forsøke å ordne noen alternative billetter, mens Marielle passet bagasjen. Med nye billetter i hånden, kunne vi konstatere at vi ville komme sent til Lazise.

Mellom Sestri Levante og Genova hadde vi besøk av to-tre italienske familier ombord, og ungene ropte med et fantastisk høyt volum. Foreldrene la opp til en lek hvor ungene skulle rope hver gang de så havet, og ettersom vi kjørte langs med havet, ble det en del roping. Utrolig.

Fra Milano til Peschiera del Garda sto samtlige vinduer åpne, men det var likevel over førti grader inne i vognene. Det ble en svett togtur.

Vel fremme i Peschiera del Garda måtte vi konstatere at bussene som skulle frakte oss videre ikke dukket opp. Dermed var valget enkelt; taxi. Det var imidlertid en hake; det var kun en taxi, og vi sto ikke først i køen. Klokken var 2100 og vi hadde ikke spist siden Lunch Box. Kroppens blodsukker nærmet seg et nytt bunnivå.

Vi ga etter hvert opp, og gikk til den nærmeste restauranten. Den deilige duften av pizza ble for sterk. Mens vi satt der passerte både en og to busser, men det fikk så være. Mat var det viktigste akkurat da.

Da vi var ferdig med maten ruslet vi bort til taxikøen og tok kontakt med den første taxien som kom. Han skulle sørge for at det kom en ny taxi like etter, og det gjorde det. Kraftig forsinket kunne vi rusle inn gjennom murene som omkranset Lazise. Dette skulle bli vår nye base den kommende uken.

Utenfor Pizzeria Giardinetto fant vi mamma og pappa Eng, søster Eng, Erlend og to stk kids. En uke med familiehygge kunne begynne.

Det ble en øl før de tok oss opp i leiligheten vi skulle bo i. Pappa Eng hadde leid en 200 kvm sto leilighet midt i Lazise sentrum, en fantastisk leilighet med stor veranda, store soverom (med Tempur madrass og hodepute), kjøkken og en enorm stue. Det første vi gjorde av å slå på air condition på soverommet.Vennligst legg igjen en kommentar