Kanskje tar jeg kontakt med mannen

20150512_075821

20150512_090057

Det var siste dagen i Dubrovnik, og jeg ble plukket opp av en taxi for å komme meg til flyplassen. Med forrige taxitur friskt i minnet, var jeg nysgjerrig hva denne turen ville bringe.

Men denne gangen var det riktig så behagelig. En trivelig mannlig sjåfør med både kone og barn. Vi ble sittende å snakke om alt fra prisindex, hverdagslige utfordringer og i det hele tatt. Da jeg svarte bekreftende på om jeg ville komme tilbake, fikk jeg beskjed om at neste gang måtte jeg ta med familien, og ta kontakt med han.

20150512_113543

Han skulle ha egenprodusert vin klar til oss alle sammen, og legge opp et spennende program som viste oss det virkelige Kroatia. Ikke bare den turistifiserte delen. Jeg fikk mailadressen hans, og så får vi se hva det bringer ved neste korsvei. Kanskje tar jeg kontakt med mannen.Vennligst legg igjen en kommentar