Dubai; here we come !

Endelig var dagen kommet. Dagen for avreise til De arabiske emirater, nærmere bestemt Dubai.

2015-03-20 11.00.11

Første stopp ble den tradisjonelle koppen med kaffe og vafler på Evenes. Mens vi ventet på flyet ble vi vitne til en solformørkelse. Til tross for skyer på himmelen var det mulig å få noen bilder av den.

IMG_20150320_105557

Etter showet åpnet de boardingen slik at vi kunne vinke farvel til vinterkledde fjelltopper og drømme om store sanddyner.

2015-03-20 09.31.39

Ettersom vi bor i Nord-Norge er vi pålagt et stopp på Gardermoen. Noen burde virkelig gjøre noe med akkurat det. Ettersom vi hadde en lang flytur foran oss, så vi oss nødt til å spise litt mer en vafler.

2015-03-20 14.19.26

Vi landet i Dubai godt over midnatt etter nesten 13 timer reisetid. Dessverre var det en mann, ei dame og en koffert som ankom. Vidar manglet, sammen med en annen passasjer, kofferten sin. Etter å ha fylt ut diverse nødvendige skjema var det på tide å finne en hotellseng.

Til tross for at klokken var to på natten var temperaturen 28 grader. Vi hadde planlagt å benytte t-banen, men på grunn av tidspunktet falt valget på en taxi. Men vi lot oss, som vanlig, lure av de mange taxisjåførene utenfor flyplassen. I stedet for en litt sliten vanlig taxi, endte vi opp i en nyvasket og behagelig luksus-Lexus.

«Taxisjåføren» var en svært hyggelig og pratsom mann. Han snakket velvillig om dos and don’ts i Dubai, og mente Vidar måtte holde seg unna jentene i høye hæler utenfor hotellet vårt.

Portieren som møtte oss utenfor Millennium Plaza Hotel ble helt fra seg på grunn av den manglende kofferten, og bad om å få dokumentene vi hadde fylt ut på flyplassen. Han gjorde det til sin livsoppgave å skaffe den savnede kofferten tilveie. Han mente det var viktigere for oss å oppleve Dubai, enn å ringe til flyplassen på jakt etter manglende bagasje.

Da vi sjekket inn ble vi oppgradert til større og bedre rom, så bortsett fra en stykk missing luggage var startet på oppholdet ganske bra.

Rommet vårt lå i 44. etasje og det ble absolutt godkjent av hotellromeksperten Marielle. Et gigantisk rom med utsikt mot havet, sittegruppe, diger seng og badekar. Da portieren spurte om rommet var godkjent nikket Marielle anerkjennende.

20 sekunder etter at vi låste døren lå vi under dyna og sov. Det hadde vært en lang dag.Vennligst legg igjen en kommentar