Legen, den lokale Trond-Viggo Torgersen, var imidlertid mer opptatt av om vi bruker truger i sentrum på vinteren i Norge

Vi våknet akkurat tidsnok til å rekke frokosten før den stengte. Etter frokost ruslet vi downtown på jakt etter en lege.

Etter Thailand i fjor høst har det klødd noe helt jævlig på/i det ene kneet, og for et par dager siden utviklet det seg radikalt. Det ser nå ut som det er en orm under huden. Dr. Jorge L. Garcia i Hudson Street, den lokale Trond-Viggo Torgersen, var imidlertid mer opptatt av om vi bruker truger i sentrum på vinteren i Norge. Han konkluderte med at det på kneet var en ufarlig infeksjon og skrev ut noen blå piller og en antibiotikakrem. Sammen med pillene fulgte det vanlige «Ta to av disse og ring meg i morgen hvis det ikke har blitt bedre».

Etter legen lette vi litt mer etter den sykkelutleiebutikken som skulle være i San Ignacio, og fant den etter hvert ved hjelp av en lokal helt. Den hadde imidlertid gått konkurs. Dermed gav vi opp tråsykkelprosjektet og gikk for plan B i stedet: en barbershop. Der fikk jeg en hårklipp i henhold til United States Military Grooming Standards for 25 kroner. Så nå kan jeg i følge Trude «få lov til å leke sjef» om ikke annet. Barbershopen anbefales, og klipperne Tommy G og Munga er to meget hyggelige karer. «When you want di best you deal with di best».

Ettersom vi ikke fikk leid oss noen sykler leide vi oss en ATV i stedet. Med den kjørte vi nesten til Xunantunich hvor vi frisbee-golfet på en nihulls bane, før vi dro på oppdagelsesferd på ukjente grusveier i nærområdet (nærmere bestemt Buena Vista som ligger vest for San Ignacio). Det kunne virke som vi var to av svært få turister som hadde vært der ettersom vi fikk lange blikk fra de lokale.

Vi endte til slutt opp langt inne i jungelen på et sted som heter Mystic River Resort (ligger mellom Cristo Rey og San Antonio sør for San Ignacio). Der spiste vi en veldig god middag, mens vi forsøkte å ta bilder av en kolibri som suste rundt oss. Vi var litt nervøse for at vi ville gå tom for bensin midt ute i bushen og/eller at vi ikke fant veien hjem i mørket, men vi rakk hjem på samme tank og like etter solnedgang. Fulle av støv og gode minner.2 thoughts on “Legen, den lokale Trond-Viggo Torgersen, var imidlertid mer opptatt av om vi bruker truger i sentrum på vinteren i Norge”

  • Det høres ikke ut som dere tørker inn med så mye godt drikke.Husk at solkrem også er viktig.Godt å høre at dere koser dere og har det bra på turen

  • Halla! Høyrist ut så dø har det heilt førtreffele 🙂 Så artigt å høyre! Fulji mæ på bloggen burtimot kor dag 🙂 Har du fønne de bikini endå Trude? Å kosst går d mæ heimeleksa frå London? 😉 Må berre seia e har meldt me på Z factor i dag – yey! Sku ynskt du kunna vera mæ…kose dikkan masse!! Love ya! 🙂

Vennligst legg igjen en kommentar