Makan til dårlig skilting skal man lete lengte etter

Dagen startet så alt for tidlig ettersom flyet til London hadde avgang like før kl 08. Jeg kom i snakk med et par gutter på flyet som skulle til Manchester for å se United bli slått ut av UEFA Champions Leauge. I ettertid leste jeg at United slo Milan 4-0. Damn it!

Vi hadde noen timer å slå ihjel på Heathrow, så Trude booket seg plass i en massasjestol etter at vi først hadde inntatt en sunn frokost (smoothie og musli) på Giraffe. Et natrulig sted å begynne følte vi der vi satt ved siden av fire meter høye sjiraffer. Etter massasjen slappet vi av med en halvliter før den ni timer lange flyturen til Miami. På grunn av skjerpet sikkerhet ved gaten, lettet flyet en time på overtid. Etter et par måltid, litt alkoholholdig drikke, to filmer og en powernap eller to, landet vi i Miami.

Hvis du bare skal mellomlande i Miami (som oss), bør du utstyre deg med kompass. Makan til dårlig skilting skal man lete lengte etter. Så om ikke den elendige skiltingen, byråkratiet og skjemahelvete var nok, var flyet videre til Cancun, Mexico også forsinket.

Noe som i skrivende stund trolig medfører at vi mister bussen videre til Belize! Hurra!Vennligst legg igjen en kommentar