Personalet var sjokkerte over at vi ikke skulle ha plaster

Marielle våknet litt før klokken 0700 på grunn av Vidars høylytte snorking. Ingen av oss sov noe særlig etter da. Halvannen time senere gikk vi bort på Kombo Beach for å spise oss frokost der. Omelett med ost og skinke, som de tilbredte mens vi ventet, grove rundstykker, frukt, ferskpresset juice, bacon, alle typer egg, syltetøy, frukt, croissanter… de hadde alt der. Vi betalte 250 dalasi per pers. Etter frokosten gikk vi tilbake til vårt eget hotell men bestemte oss for å gå en tur til Senegambia/Kololi i stedet. Vi forsøkte å ringe Ida og Vegard, men på grunn av elendig mobilsignal hørte vi ikke hverandre, så vi gikk tilbake til hotellet deres og fant de på stranden.

De ønsket å tilbringe mer tid under solen, så vi ruslet alene til Senegambia/Kololi, en liten tur på 50 minutter i vannkanten. Veldig flott tur. Da vi kom frem fikk Rune og gjengen på The Kairaba Hotel øye på oss og ropte oss bort til dem. Vi satt og snakket med dem en stund, og vi var alle enige om at det var litt ensomt nå som gruppen var splittet opp på forskjellige hotell. Vi gikk gjennom Kairaba, og kom ut i Senegambia/Kololi sentrum.

Planen var å stikke innom Wedad’s (en butikk hvor de selger restevarer av blant annet Friis Company for en veldig billig penge). Dessverre var det stengt. Vi satte oss i stedet ned på Jewel of India for å kjøle oss ned med øl og brus.

Vi gikk videre til et apotek hvor vi kjøpte rensemiddel (blått, alkoholholdig vann) og bomull til gnagsåret til Marielle. Personalet var sjokkerte over at vi ikke skulle ha plaster, men ettersom såret ikke var særlig dypt og hadde allerede fått et beskyttende lag over seg, trengte vi ikke det. Litt betent var det nok på grunn av mye sand, men men..

Vidar var keen på en gambisk DVD, men den ene plassen vi fant et dvd-utsalg (en bod langs veien) hadde ikke noen av interesse. Marielle fant seg imidlertid et smykke (blå, hvite og gjennomsiktige steiner) på markedet i Senegambia Road.

Vi gikk tilbake langs stranden, og møtte Ida og Vegard på veien. De hadde ombestemt seg og var på vei til Senegambia/Kololi. Vi ble enige om å møtes klokken 2000 for å spise litt middag. Deretter ruslet vi videre til hotellet vårt og plasserte oss ved bassenget. Til «lunsj» spiste vi Bakotu Salad (fire kyllingspyd med pommes frites og salat).

Rundt klokka 1800 forlot vi bassenget og to timer senere møtte vi Ida og Vegard. Vi gikk til Tam-Tam, like ved Al Baba. Tam-Tam var en koselig plass. Ida bestilte svin og ananas, men ananas var de fri for. Så det ble svin med eplesaus/marmelade i stedet. Vegard fikk en grillet kylling, mens Vidar hadde Beef Domoda og Marielle spiste roast beef.Vennligst legg igjen en kommentar