En hage med et klesstativ det hang klær på

Vi sto opp og spiste frokost på hotellet, før vi avsluttet med en kopp te på bryggekanten. Deretter sjekket vi ut og gikk en ny tur i sentrum. Vi hadde sett noen butikker dagen før vi ville innom. Vidar kjøpte seg et smykke. Så kjøpte vi en liten gave til Hermine og en ramme til Marielle.

Vi avsluttet byrunden på Henningsvær Lysstøperi & Cafe. Det morsomme inne i butikken var at de hadde reklame for kafeen Rebecca som vi var innom på vei til Lofoten.

IMG_4249Kafeen her hadde fantastisk gode kaker. Vi satte oss ned i bakgården, hvor det var en hage med et klesstativ det hang klær på. Utrolig koselig plass. Og anbefales på det sterkeste!

Etter en times tid i bakgården, pakket vi Minien på oss og satte turen hjem igjen. En kjempefin tur. Maten var fantastisk, været var helt nydelig. Det eneste som var kjipt var at vi ikke fikk sett smeden i Sund og lært oss å surfe. Men bortsett fra det, var turen helt fantastisk.Vennligst legg igjen en kommentar