Escape from everyday life !

To unge personer med et digert utbrettbart kart

Våknet en liten smule mer sliten i dag enn de andre dagene. Lurer på hvorfor? Vi spiste frokosten på hotellet som vanlig før vi ruslet til Les Glories og butikken Bershka. Her handlet Marielle masse klær, og da var hun fornøyd. Vi handlet også inn flere videokassetter. Planen videre var å være med på guidet tur på Camp Nou og en tur til Aquàrium de Barcelona.

Vi tok metroen til Collblanc og fikk hjelp av en eldre mann som pekte ut retningen til Camp Nou for oss, ettersom vi sikkert så litt lost ut. To unge personer med et digert utbrettbart kart rett utenfor den nærmeste metrostasjonen til stadion. Vi fant omsider frem til stadion og fikk ordnet oss med billetter til det vi trodde var en guidet omvisning. Det viste seg å være en “guidet” tur ved hjelp av en mp3-spiller og retningsskilt. Men vi fikk da sett både bortegaderoben, kapellet, presserommet og selve gressmatta.

Etter å ha tilbragt en halv dag på stadionområdet bar det tilbake til sentrum igjen. Vi ruslet oppover La Rambla for å finne et ordentlig sted å spise, men endte opp på Kentucky Fried Chicken ettersom Marielle aldri hadde prøvd fritert fastfoodkylling.

Etter kyllingen vandret vi ned til Port Vell og Aquàrium de Barcelona. Akvariumet inneholdt mye fisk, men det var selvfølgelig haitunellen som lokket oss (les: Marielle) ditt.

Etter haiene ruslet vi opp til Placa Reial og spiste tapas på et sted som het Tobogan. Her drakk vi hver vår pils og spiste “Pulpitod plancha” (grilled baby octopus), “Pimientod fritos (deep fried peppers), “Queso manchego topan” (Manchego cheese) og “Albondigas (Spiced meatballs), samt noe brød. Vi suste hjem med metroen kl 2030, og det ble en tidlig kveld på oss begge, etter å ha kikket på spanske TV-programmer.

Skeptisk


Vennligst legg igjen en kommentar