Girl on girl og boy on boy

Vi har til nå vært på reise i 1560 timer, give or take a few hours. Ettersom dette var siste hele dag (i morgen reiser vi hjem) måtte vi forsøke å gjøre noe nyttig med den.

Etter frokosten ruslet vi langs stranden på jakt etter gode fotomuligheter. Vi fanget blant annet en palme på film og handlet inn tre Singha (som vi hadde lånt fra minibaren).

IMG_7792
Fishing with a basket

IMG_7838

IMG_7794

Pirate Beach / Haad Salad
Pirate Beach / Haad Salad
Pirate Beach / Haad Salad
Pirate Beach / Haad Salad

2013-01-31 09.47.54

Tilbake på hotellet la vi oss ned ved bassenget i håp om å fullføre påbegynte bøker. Det var uansett ingenting vi absolutt måtte gjøre annet enn å nyte siste dag i Thailand.

IMG_7833

IMG_7834

Klokken 1400 la vi oss ned på massasjebenken og lot erfarne hender kna kroppen en times tid; girl on girl og boy on boy. Deretter sørget Marielle  for ytterligere kroppsfokus da hun bestilte foot scrub til begge. Vidar mistet en halv cm av sine 180 cm da thaidamen fjernet slitne fotsåler. Hva enn hun smurte føttene inn med svidde det helt utrolig. Lenge siden føttene hadde fått slik oppmerksomhet.

What it this "oil alovala" everyone is talking about?
What is this «oil alovala» everyone is talking about?

IMG_7837

Etter massasjen spiste vi lunch på hotellet før vi oppsøkte tatovøren. Han hadde dessverre stengt. Dermed avsluttet vi dagslyset på rommet. Det var på tide å påføre lotion på den rødglødende huden. Skulle tro ni uker i «syden» hadde sørget for litt grunnlag?

IMG_7843

Vi kunne ikke avslutte ferien med å sture på rommet. Da vi kom ned til restauranten på stranden oppdaget vi at «bordet vårt» var opptatt. Det vil si, alle strandbordene var opptatt. Vi måtte derfor sitte på terrassen til restauranten. Ikke en dårlig plassering men stranden er bedre. Ingen av oss var spesielt sultne, men thaimat er godt. Derfor ble en liten rett på hver av oss likevel.

IMG_7846

Hvor ble det av udyret som krøp over bordet?
Hvor ble det av udyret som krøp over bordet?

Vi avsluttet kvelden med å sende opp en Kom Loy med et hemmelig ønske.

IMG_7859

IMG_7863

IMG_7865

Vi ble sittende på stranden med hver vår pils til Marielle sine føtter sovnet. Hun «blitzet» seg oppover trappen i frykt for at den giftige frosken ventet på henne.

På jakt etter frosken !
-Hvor er monsteret ?


1 thought on “Girl on girl og boy on boy”

Vennligst legg igjen en kommentar