Klaging og tenåringsappelsiner

Ettersom vi kom hjem ganske sent fra Full Moon Party på Haad Rin valgte Vidar å droppe frokosten. En voksen mann på ferie trenger litt mer enn seks timer søvn. Marielle derimot spratt opp av sengen og løp ned til frokosten.

Da Marielle kom tilbake fra frokosten dro hun Vidar ut av sengen. Eller, hun sørget for at han våknet i alle fall. Hun hadde sikret seg to solsenger og det var ingen tid å miste.

Vi tilbragte hele dagen enten på en solseng eller i bassenget. Sammen med oss i bassenget plasket en jente som «tilhørte» en av de ansatte. Hun hadde hodet mer under vann enn over, men det så ikke ut til å bry henne nevneverdig.

IMG_3479

IMG_3483

IMG_3491

IMG_3521

IMG_3494

Vi spiste lunch på hotellet og mens vi satt der knipset vi bilder av de andre gjestene. I forbindelse med fotograferingen ble Vidar oppmerksom på en mann som klagde voldsomt på regningen. Servitrisen var tydelig brydd og hentet en av de andre servitørene. Det var ett eller annen mannen nektet å betale for. Senere oppdaget vi at det var et israelsk par.

IMG_3537

IMG_3541

IMG_3544

IMG_3550

IMG_3551

Marielle brukte en time av dagen til oljemassasje. Ettersom det ikke var nok massører ringte hotellet til en av de andre massasjeplassene på stranden. Fire minutter senere dukket det opp en hyggelig thaidame og massasjen var i gang.

Til tross for at det var en oljemassasje, og ikke en thaimassasje, fikk Marielle igjen oppleve det å bli dratt inn i merkelige posisjoner. Da thaidamen la seg på rygg, med Marielle over seg, knærne godt plassert inn i ryggen mens hun lekte fly med armene til Marielle, måtte Marielle trekke på smilebåndet. Dette var den rareste massasjen hun har opplevd.

Middagen spiste vi på stranden sammen med flere av de andre hotellgjestene. Det var flere av gjestene som hadde vært på Full Moon Party kvelden før og tok det rolig denne kvelden. En engelsk familie og/eller vennegjeng hadde sørget for å få en egen avdeling på stranden med palmer og bål og god stemning.

Det israelske paret, som tidligere på dagen hadde klaget på regningen, satt tilfeldigvis ved nabobordet vårt. De valgte å klage på denne regningen også. Slik vi oppfattet det likte ikke mannen pastaen han hadde bestilt. Han nektet derfor å betale de 140 bath (25 kroner) som retten kostet. Etter mye diskusjon gikk han med på å betale halvparten. Den ene servitrisen sukket oppgitt da hun forlot bordet. Paret virket å ha klaget på mye i løpet av dagen ettersom samtlige servitører vegret seg for å komme til bordet.

Marielle hadde for øvrig bestilt (og fått) Duck a la Orange, men da maten kom var den pyntet med lime. Vi kikket på hverandre, smilte og lurte på hva denne anden var marinert i. Plutselig sto en av servitørene foran oss og lurte på om alt var i orden. Limen viste seg nemlig å være en tenåringsappelsin (grønt skall og orange fruktkjøtt).2 thoughts on “Klaging og tenåringsappelsiner”

Vennligst legg igjen en kommentar