Monster vs. Marielle: 1-0

Ettersom lukten og lyden av naboene var borte våknet vi begge ganske uthvilt. Hvor sulten må han som smakte durian for aller første gang i historen ha vært?

Mens Vidar fortsatt gned søvn ut av øynene kom et dødsskrik fra badet. Deretter kom en hurtigryggende Marielle ut av det samme badet.Et monster hadde tatt tilhold på badet og Marielle trengte umiddelbar hjelp. Hvis monsteret var en slange eller en isbjørn skulle Vidar gladelig ha hjulpet til. Monstret var i dette tilfelle en kakkerlakk. Derfor ble hun pent nødt til å klare seg på egen hånd. Det ble mye hyling og lite action. Monster vs. Marielle: 1-0.

Etter noen råd bevæpnet hun seg med et glass og en reklamebrosjyre. Deretter forsøkte hun å lure monsteret opp i et hjørnet. Monsteret gikk til motangrep og truet med å hoppe rett opp i ansiktet til Marielle. Marielle parerte kjapt og forsøkte å vifte monsteret overende med reklamebrosjyren. Etter å ha paralysert monsteret med både trusler og ninjatriks klarte hun å fange monsteret i glasset. Monster vs. Marielle: 1-1.

IMG_6997

Utenfor leiligheten slapp hun monsteret fri. Ingen fortjener å dø. Selv ikke monster. Monsteret svarte med å fly rett bort til badehåndklærne og deretter rett på døren inn til leiligheten. Monsteret hadde ingen planer om å være ute. Marielle svarte med et hyl og deretter flere slag med badehåndklærne. Monsteret ble liggende på rygg i utkanten av terrassen. Monster fortjener vist å dø likevel. Monster vs. Marielle: 1-2.

Marielle var svært fornøyd med seg selv og ruslet bort til bassenget. Selv om klokken bare var 08:00 var vi i utgangspunktet sent ute for å få solsenger. Men hun klarte å fange to stykker. Vidar valgte å styre unna solen på grunn av fremtredende hvite flekker i ansiktet. Det skulle senere vise seg at han har fått vitiligo.

Uheldigvis for Marielle gjemte solen seg bak noen skyer, og værmeldingen varslet ikke spesielt godt vær utover dagen heller. Etter et kort, men kraftig, regnfall bestemte vi at nok var nok. Vi måtte gjøre noe for å få tiden til å gå. Vi måtte som ventet bytte rom igjen, noe som var litt trist ettersom bungalow C08 var perfekt på alle måter.  Hvis vi ser bort fra monsterepisoden vel og merke.

DSCN6081

Etter å ha søkt litt på internet og plottet inn funnene på et kart, leide vi en moped og satte kursen nordover.

DSCN6082

Første stopp var Samui Football Golf. Ingen av oss hadde forsøkt det tidligere. Vi ble møtt av tre entusiastiske og blide jenter som gav oss et scorecard og en fotball hver, og forklarte hvor første hull var. Vi fikk en kjapp innføring i hva sporten går ut på. Trikset var å velge en ball med lite luft. Vidar valgte å overse det rådet.

Beste nordmann (for januar 2013) hadde klart banen på 63 spark. Banens par er 69. Det vil si at man normalt skal klare alle 18 hull på 69 spark. Det gis for øvrig ingen handicap.

Vi sleivsparket oss rundt og tilbragte mer tid i busker, i grøfter og bak trær enn på banen. Vi imponerte nok ingen med våre 92 og 95 spark.

IMG_6998

IMG_7007

IMG_7008

IMG_7009

IMG_7016

IMG_7014

IMG_7019

Neste stopp var Mini Golf International ca en kilometer nord for fotballgolfbanen. Det startet en gruppe på fem dansker like før oss, så vi valgte å vente til de hadde kommet et stykke ut i løypa. Dessverre var de ganske trege og vi tok de igjen på hull 9. Vi kom oss gjennom banen på 59 og 65 slag.

IMG_7028

IMG_7032

IMG_7045

IMG_7047

IMG_7057

Det var tid for lunch og planen var Cafe 69 i Bophut på nordsiden på øya. Frem til nå hadde vi oppholdt oss på den nordøstre delen av øya.

På veien stoppet vi ved Wat Phra Yai (Big Buddha), men vi ble ikke lenge. Da vi kom dit husket vi hvor lei vi var av templer. De lå dessuten regn i luften og vi hadde ikke full kontroll på hvor restauranten lå.

IMG_7068

IMG_7074

IMG_7080

IMG_7065

Vi fant etter hvert Cafe 69 som viste seg å være verdens mest «rosa» cafe/restaurant. Vivian tok i mot oss med åpne armer og forklarte «today’s specials» med innlevelse. Marielle skulle ønske hun kunne legge han i lomma og ta han med seg hjem. Stedet var så koselig at i stedet for en enkel lunch kjørte vi på med full middag.

Marielle fikk servert det møreste kyllinglåret ever. Vivian forklarte at det var langtidsstekt i seks timer. Vidar spiste en deilig kylling laap med sort pasta. Fantastisk mat og Vivian er en nytelse i seg selv. Stedet anbefales på det aller sterkeste.

IMG_7099

DSC_0834

IMG_7089
Vivian and Marielle
DSC_0831
Deep Fried Chicken Curry Dumplings

DSC_0833

IMG_7096
Fried ice cream with wiskey

Etter maten måtte vi råkjøre hjem til hotellet på grunn av regn. Heldigvis klarte vi å unngå det meste. Vi hentet det rene skittentøyet og slo oss til ro på rommet. Helt utslitt etter en lang hard dag med aktiviteter.



4 thoughts on “Monster vs. Marielle: 1-0”

Vennligst legg igjen en kommentar