Det heiteste som hadde skjedd på en stund

Etter frokosten dro vil til det Kungliga slottet hvor skulle få med oss vaktbytte.

Gardegutt
Gardegutt
Ready - aim - fire!
Ready – aim – fire!

Det vil si, vi fikk overhodet ikke med oss vaktbytte da vi sto for langt unna. Vi ble heller stående å se på det sirkuset som oppsto da en gardist prøvde å holde fotograferende japanere på trygg avstand. Gardisten jaget japanerne inn ut av veien, og med en gang han snudde ryggen til strømmet de ut i gatene med kameraene sine og knipser bilder.

Gardegutten

Vi ruslet videre ut mot Skeppsholmen og fant sitteplasser på dekket til af Chapman.

af Chapman
af Chapman

Der hadde vi det så behagelig at vi ble sittende i mange timer, til tross for solbrenthet over det hele. Det hele ble lindret med pils og vin.

Stockholm i et vinglass

Da vi til slutt bestemte oss for å forlate skipet dro vi tilbake til hotellet, hvor vi dusjet og gjorde oss klare til bytur.

Vi stoppet først på resturanten Kryp in som vi hadde peilet ut dagen i forveien. Der spiste vi en helt fantastisk middag. Vidar spiste en krydderstekt reinroastbiff med blomkålskrem, syltet rødløk, Västerbottenpotetmos og rødvinsaus. Marielle spiste andebryst med ostekokt savoykål, trøffler, druer, valnøtter og Västerbottenpotetmos. Himmelsk!!! Denne matretten inspirerte Marielle til å ville spise mere and. Beklager Donald Duck, men du smaker fantastisk! Vi tillot oss også en creme brulee til dessert før vi takket for oss (betalte) og ruslet videre.

Vi endte til slutt opp på en pub som heter Engelen, hvor det var en gruppe som heter Poplabbet som underholdt med musikk som alle kjenner. Stemningen var på topp og vi dro ned gjennomsnittsalderen med minst 20 år. Likevel var det kjempegøy. Vidar, kjekk som han var, klarte raskt å ha en liten flokk med damer i 40-50-års alderen dansende rundt seg. Det var tydelig at han var det heiteste som hadde skjedd Stockholm by på en stund.

Engelen Pub
Engelen Pub

Marielle derimot sto for seg selv og hoppet og sang, i visshet om at Vidar ikke trengte flere damer klengende rundt seg. Hihi… Marielle ble meget fornøyd da hun klarte å rope ut Bryan Adams og Summer of 69 som siste ønskelåt for kvelden. Og Poplabbet hørte etter. Det var kveldens høydepunkt på Engelen. Helt til Vidar foreslo et blide av Marielle sammen med Popplabbet. Som gledelig stilte opp til tullebilde.

Popplabbet

Vi ruslet hjem og sovnet for for siste gang på Quality Hotel Prince Philip. I allefall for denne gang.Vennligst legg igjen en kommentar