Shopping, sushi og japansk øl

Vi klemte pute til klokken ni, sto opp, spiste frokost og dro til Barkarby, Stockholms outletby. Vi hadde blitt gode på kollektivtrafikk, så vi fant frem lett som bare det. Vi tilbragte størsteparten av dagen med å sløpe mellom Tommy Hilfiger, Mexx, Nike og andre kjente merkevarer til sterkt reduserte priser. Ettersom det var rea på 60 prosent av halve prisen fikk kredittkortenen virkelig kjørt seg.

img_3000

Med hundre bæreposer i hånden ble det litt løping frem og tilbake over veien ettersom bussene ikke kom til avtalt tid. Vi endte opp med å ta bussen i motsatt retning fordi den kom først. Vi hoppet av på Karlberg og ruslet opp til Raw Sushi & Grill, som skal være en av byens beste sushisteder. Maten var fantastisk og vi koste oss masse med sushi og japanskt øl

Raw Sushi & Grill

.Etter å ha latt maten synke dro vi inn mot sentrum og Chokladkoppen. Vi unnet oss litt dessert i form av en kake og en pils. Det hadde vært en lang dag, så etter kaken (og pilsen) dro vi rett tilbake til hotellet.

Cookie på Chokladkoppen


Vennligst legg igjen en kommentar