Escape from everyday life !

Planen i grove trekk var å kjøre

Jeg ankom Gardermoen klokken 2345 – to timer etter avreise Narvik. John Arne hadde kjørt fra Trondheim i løpet av dagen og møtte meg på flyplassen.

Begge hadde planlagt å sove litt på torsdagen, men ingen av oss hadde sovet noe særlig. Derfor så vi litt mørkt på å kjøre hele natten sørover.

IMG_1000

Planen i grove trekk var å kjøre til Krakow i Polen via Sverige, Danmark og Tyskland. Fra Krakow skulle vi videre østover til Odessa og Kazantip i Ukraina. Derifra til Constantia i Romania. Videre til Burgas i Bulagria og Thessaloniki i Hellas. Fra Thessaloniki til Tirana i Albania og videre til Dubronvik i Kroatia. Der skulle vi møte Tom.

Fra Dubrovnik til Sarajevo i Bosnia, og videre til Makarska, Pag og Zagreb i Kroatia. Fra Zagreb til Bratislava i Slovakia og Praha i Tsjekkia. Til slutt fra Praha til Oslo i ett kjør.Vennligst legg igjen en kommentar