Mr. Leatherpants

ยินดีต้อนรับสู่ประเทศไทย

Tiden var endelig kommet for guttetur til Thailand. Jeg forlot Schouterrassen kl 0730, og møtte Thomas for overlevering av nøkler. Mamma og pappa skulle nemlig låne leiligheten mens jeg var borte.

Første etappe på den flere timer lange turen til Bangkok var Oslo – Zürich. Den delte jeg med en enorm afroamerikaner i sorte skinnbukser. Han burde ha kjøpt to seter. Da han kom glidende oppover midtgangen kunne jeg ikke unngå å stirre skeptisk på skinnbuksene. Han la selvfølgelig merke til det, ikke at jeg forsøkte å skjule det, og gav meg two thumbs up. Jeg himlet med øynene i det han ramlet ned i sete ved siden av meg.

På skjermene viste de klipp fra skjult kamera, og mr. Leatherpants lo som en liten femåring. Han hikstet av latter, en høylytt og tynn barnslig latter. Da de viste Tom & Jerry tok han helt av. Jeg duppet etter hvert av, men våknet av at noen snakket relativt høyt. Det var mr. Leatherpants som leste høyt fra en norsk lærebok. Mer spesifikt leste han «Lise har vært på ferie.» Han brukte omtrent fem minutter på hver setning, og han leste samtlige setninger tre ganger.

Jeg måtte vente en time i Zürich, og gleden var stor da jeg oppdaget at ferden videre gikk med Thai Airways og ikke Lufthansa som først antatt. Dessuten var flyet halvfullt og alle fikk hver sin rad. One Singha, please !Vennligst legg igjen en kommentar