Escape from everyday life !

Et band i en lastebil

Vi spiste frokost på Bella Italia mens vi grublet over hvorfor det ikke fantes god kaffe i England. Vi hadde planer om å se en musical mens vi var her i London, men vi hadde ikke booket noen billetter. Vi hadde for øvrig ikke bestemt oss for hvilken musical vi ville se heller. Derfor bestemte vi oss for å droppe hele greia og gjøre det neste gang.

Etter frokosten ruslet vi til Notting Hill og lørdagsmarkedet. Hvis vi ikke hadde sett turister tidligere på turen fikk vi virkelig møte hordene i Notting hill.

Marielle smatt inn på den første og beste butikken hun fant (Yaja Factory Outlet), en knøttliten butikk full av turister og klær på salg. Det var kø utenfor butikken. Marielle kom glisende ut etter 20 minutter. Hun hadde endelig shoppet. Og sloss med andre turister.

Notting Hill

På vei bortover Portobello Road fant vi flere som solgte kule skilt, og vi kjøpte et parkeringsskilt til lillebilen. Vidar fant også et skilt han skal ha i baren hjemme. Marielle fant to vesker i en liten veksebutikk. Hun hadde problemer med å velge en av de, men etter at Vidar poengterte at det sikkert var smart å ha to valgte hun begge.

Halvveis i folkemylderet fant vi The Duke of Wellington og klarte ikke å motstå fristelsen. Der ble vi sittende sammen med et amerikansk par i 40-50 årene. Vi skravlet om alt og ingenting før et vennepar av dem kom og dro de med seg videre.

Helt i slutten av markedet fant vi et band som spilte musikk. I lasterommet til en lastebil. Vi gav de noen penger før vi fortsatte videre ned mot byen.

En av undergrunnslinjene gikk ikke og vi måtte finne en buss. Etter litt frem og tilbake kom vi oss ned til Piccadilly Circus og sportsbutikken Lillywhites. Marielle skulle ha et par spinningsko men endte opp med nye treningstopper.

Vi dro tilbake til hotellet for å skifte før vi dro inn til sentrum igjen. Vi hadde nemlig en avtale med Sven-Ivar og Nayela. De hadde bestilt bord på Hakuba og vi ble sittende lenge. Ganske god sushi også.

Etter middagen gikk vi til Amuse Bouche i Poland Street for et par drinker. Vi innså etter hvert at vi måtte hjem til hotellet og pakke. Vi skulle hentes av en shuttlebuss kl 0400.

Vi var tilbake på hotellet kl 2300 og klarte på mirakuløst vis å få alt vi hadde handlet ned i koffert og bag. Etter en dusj ble det noen få timer med etterlengtet søvn før klokken ringte igjen.Vennligst legg igjen en kommentar