Tsjekkisk spesialitet

Vi startet dagen med Karlsbroen, torget i gamlebyen og den astronomiske klokken, samt St.Vitus-katedralen.

Vi lanserte ideen om et «bankebilde», hvor planen var som følger. Vi skulle vise frem at vi hadde mye penger og dyre kamera til alle forbipasserende, i håp om at noen ville forsøke å stjele det. I det tyven tok gjenstandene skulle vi stoppe han og binde han sammen. Deretter skulle vi få andre forbipasserende til å ta bilde av oss og fangsten.

1392744549_7d13

Senere på kvelden fant vi en lokal restaurant i håp om å spise noe annet en junkfood. Jeg og Thomas bestilte noe som skulle være en tsjekkisk spesialitet. Fire ulike typer kjøtt med poteter og grønnsaker. Etter å ha smakt på alle fire, håpet vi at to av de var okse og gris. De to siste var høyst tvilsomme.

Etter maten gikk vi innom Jag’s Bar hvor vi traff våre amerikanske venner. Vi ble ikke så lenge ettesom vi skulle videre til Karlovy Lázne, fire etasjer med party.Vennligst legg igjen en kommentar