En typisk tsjekkisk homofil gutt

Ettersom rommet vi fikk på Unitas kun var en nødløsning, måtte vi ut for å finne nytt bosted. «Budget Guide to Europe» guidet oss frem i myldret av slitne backpackerhostel, men da vi endelig fant et sted var vi så slitne at vi alle sloknet umiddelbart.

Etter et par timer på øyet gikk vi for å møte våre amerikanske venner. Vi endte opp på Jag’s Bar, en stille cafè på dagtid og byens beste strippeklubb på natten. Med nisseluen trukket godt nedover øynene, ble vi sjokkerte over å finne ut at disse søte jentene tilbød mer enn lapdance og klem. Det var Terje som snappet opp nyhetene på toalettet.

Etter å ha kikket lenge på damene, dro vi til et annet utested som amerikanerne mente skulle være bra. Der møtte vi «Pietr», som introduserte oss for absint. Etter å ha forsøkt å sjekke opp de lokale jentene, opplyste Pietr at han kunne vise oss et sted som var mye bedre enn Jag’s Bar. Jeg og Terje lot oss overtale.

Det skulle vise seg at Pietr hadde andre planer i tankene. Pietr var nemlig en tsjekkisk homofil gutt med sans for blonde skandinaver. Etter å ha lurt oss med på kryss og tvers i Prahas gater kom vi endelig frem til baren. Pietr, som hadde fått tidenes avvisning midt i ansiktet, forsvant for oss inne på utestedet. Terje og jeg fant etter hvert frem til scenen og slo oss ned med en pils i hver hånd. Da nattsynet etter hvert dukket opp, oppdaget vi at våre naboer rundt oss satt og runket til småjentene på scenen. Vi tømte i oss pilsen og forsvant lynraskt fra stedet.

Da vi kom ut hadde vi ingen anelse om hvor vi befant oss. Etter mye frem og tilbake i ukjente gater, og noe klatring over gjerder, kom vi endelig frem til hostellet kl 0430. Vi konstaterte uansett at det hadde vært en flott dag.Vennligst legg igjen en kommentar