Et badekar fullt av små fisk

Vi (les: Marielle) brukte lang tid på å komme oss ut av hotellet denne dagen. Ettersom engelsk hotelfrokost ikke er noe å skryte av gikk vi inn på nærmeste pub, The Bayswater Arms.

Det var ikke pilsen vi var der for men den tradisjonelle engelske frokosten; toast, pølser, egg og bacon. Vidar liker ikke bønner og bad om å ikke få. Marielle liker bønner men fikk ikke. Av erfaring bestilte vi te i stedet for kaffe.

Etter frokosten tok vi undergrunnsbanen til Camden og Camden Market.  Vi ruslet innom de butikkene som virket spennende og i Camden Lock Market fant vi Jeff Michalik, mannen bak Killer Bunny. Vi kjøpte tre kaniner til kinoen hjemme. Vi kjøpte også et maleri og noen t-skjorter i de andre bodene.

Jeff «Killerbunny» Michalik

Etter å ha ruslet rundt på markedet ganske lenge overtalte Marielle Vidar til å ta 15 minutters pause. Disse brukte vi til å plassere føttene i et kar fullt av små fisk. Disse fiskene spiser gammel/død hud, og Vidar måtte innrømme at det var ganske behagelig. Til tross for at det kilte. Marielle hadde glemt hvor kilen hun egentlig var.

Fiskepedikyr i Camden
Fiskepedikyr i Camden

Etter fiskepedikyren spiste vi en tyrkisk sandwich m/kjøtt, spinat og ost. Veldig god. Litt senere ble det et par enchiladas ved kanalkanten.

Etter å ha brukt flere timer i Camden tok vi undergrunnsbanen til Oxford Circus. Etter å ha handlet i diverse butikker dro vi tilbake til hotellet. Det er begrenset hvor mye shopping man gidder å gjøre.

På hotellet slappet vi av med oliven og nøtter som vi kjøpte på Borough Market.

Da det nærmet seg middagstid bestemte vi oss for å gå på Couscous Café. Vi hadde passert denne flere dager og denne kvelden måtte vi teste den ut. Nydelig mat og flott atmosfære. En skjult perle.

Credit: www.remarkabletravels.com

Etter middagen hentet vi kamera og kamerastativ på hotellet og tok undergrunnsbanen til Big Ben. Vi hadde bestemt oss for å ta noen nattbilder.

London Eye
London Eye
River Thames
River Thames
Houses of Parliament
Houses of Parliament


Vennligst legg igjen en kommentar