Dessverre var det mørkt da vi kom frem

Etter frokost la de voksne seg ned for siesta. Lars og jeg benyttet tiden til å jakte på firfisler. Det var flere på verandaen, men hver gang vi stakk frem kameraet la de på sprang. Det samme gjorde vi, så det ble noen få bilder etter hvert. Etter fotosession spilte vi kort.

Etter siestaen (ca kl 1430) dro vi inn til gamlebyen for å shoppe litt. Pappa ble igjen i leiligheten. I gamlebyen fant vi utrolig mange butikker, deriblant billige klær og sko. Selv om det var kopier av kjente merkevarer. Blant annet fant jeg en kopi av Morgan-toppen jeg kjøpte på Galeries Lafayette. Men klærne hadde dårlige sømmer og var overhodet ikke i samme kvalitet som merkevarene. Skoene derimot…

Etter shoppingen hentet vi pappa og kjørte til Peille. Dessverre var det mørkt da vi kom frem. Veien dit var flott, men det hjalp lite når målet var mørkt.

På kvelden spiste vi på Hippopotamus. Forrettene ble salat og vårruller, mens hovedrettene ble biff/steak, cæsarsalat og BBQ chop. Til dessert koste vi oss med tiramisu og creme brulê. Snadder!Vennligst legg igjen en kommentar