Diskuterte og gestikulerte i alle retninger

Etter frokosten satte vi nesen sørover og kjørte til Monaco. Vi håpet på å få med oss vaktskifte på slottet, men vi kom dessverre litt sent. Dermed måtte mamma, Lars og jeg løpe for å få gode bilder. Det ble en god løpetur. Men vaktskifte er ikke noe særlig å skryte av. Lang løpetur for ingenting.

Da Ingvild og pappa etter hvert kom, ble det is mens vi ventet på sightseeingtoget som skulle guide oss rundt i Monaco. Vi avsluttet med en tur innom Oceanographic Museum. Det skulle angivelig være hai der, men de hadde ingen store flotte haier der. Derimot hadde de mange små. Det så ut som de kjedet seg, og de svømte alle i det samme mønsteret. Ikke bra. Men de hadde derimot mange andre flotte fisker.

Etter akvariet hentet vi bilen og kjørte videre til Italia og Sanremo. Sanremo var en sjarmerende liten by, og det var mulig å se hvordan ekte italienere bodde.

Vi fant oss et spisested i hjertet av sentrum (like ved kirken), og det var nonner som ønsket de besøkende velkommen. To gamle menn satt i en trapp mens de diskuterte og gestikulerte i alle retninger, samtidig som tre små gutter spilte fotball i gaten. Sjarm! Det ble skikkelig italiensk pasta til lunch.

Sanremo hadde også de reneste offentlige toalettene jeg noen gang har sett, til tross for at de andre syntes området var gammelt.

Etter lunchen skulle vi foreta en rask shoppingrunde mens pappa fortsatte mot bilen. Shoppingen tok halvannen time. Mange butikker. Det er mulig å finne relativt billige sko og vesker om man er villig til å lete litt. Det ble også tid til skikkelig italiensk is.

Deretter dro vi tilbake til Nice og direkte til Galeries Lafayette. Der kjøpte vi en fransk grandiosa som vi tok med hjem. Ikke noe å skryte av.Vennligst legg igjen en kommentar