Medium biff i Frankrike betyr ikke rosa

Etter frokost dro alle (unntatt pappa) på shopping. Etter litt fram og tilbake fant vi Galeries Lafayette. Der hadde de alt fra moteklær til matbutikker til koselige småbutikker og blomster. Jeg kjøpt en Morgan bukse og topp. Prisene er omtrent som norske, men noe annet kan heller ikke forventes.

Lunsjen (pasta) inntok vi på Galeries Lafayette mellom shoppingen.Etter shoppingen dro vi hjem til leiligheten hvor vi fant pappa på verandaen mens han solte gipsen på foten.

Middag ble en tre-retters middag, hvor forrettene ble tunfisksalat og Quiche lorraine (liten pai). Hovedrettene ble ramsteak, hamburger og spagetti bolognaise. Til dessert spiste vi epleterte, is og karamellpudding.

Medium biff i Frankrike betyr ikke rosa, men nesten rå. Ikke spesielt godt krydret er de heller. Meningen er visstnok å kjenne kun kjøttsmaken. Men stort sett var maten god.

I begynnelsen var kelnerne ikke spesielt hyggelige ettersom vi snakket engelsk, men vi fant raskt ut at de var mer enn villige til å snakke engelsk hvis man først forsøkte fransk (via parlør eller lignende).Vennligst legg igjen en kommentar