Villige til å snakke engelsk

Avtalen var at den som sto opp først måtte gå til nærmeste bakeri og handle inn ferske croissanter og brød. Nydelig!

Etter frokosten gikk Ingvild, mamma og Lars for å hentet leiebilen vi skulle bruke, ettersom pappa hinket på krykker på grunn av en avrevet akillessene.

Da de kom tilbake kjørte vi til Antibes, som er en koselig liten by mellom Nice og Cannes. Vi spiste lunch på en koselig uterestaurant, og med hjelp av fransk-norsk reiseparlør, bestilte vi croque monsieur og pommes frites, samt club sandwich.

Etter lunchen vandret vi rundt og shoppet litt. Etter shoppingen kjørte vi ut av sentrum hvor vi fant en badestrand. Ettersom vi ikke hadde med oss badeklær ble det kun vassing i strandkanten.

Senere på kvelden fant vi en flott restaurant inne i gamlebyen i Nice sentrum. Personalet var helt topp: de tøyset og var villige til å snakke engelsk. Endelig. Vi spiste en herlig tre-retters middag. Til forrett spiste vi fiskesuppe, skaldyrsalat og middelhavssalat. Som hovedretteneble det and, spagetti med skalldyr, tynn biff (ikke løvbiff), laks og lysing-tallerken og sirlon steak (biff med stekt nyre). Dessertene ble fruktsalat, crepês (fylte pannekaker) og sjokolademousse. Maten var helt fantastisk god og vi betalte ikke mer enn 1000 kroner for alt.Vennligst legg igjen en kommentar