Poteter, bacon og creme fraiche

Tante og onkel kjørte oss til Gardermoen hvor vi møtte Ingvild og Lars. Deretter fløy vi alle til Nice.

På flyplassen i Nice kapret vi en taxi som kjørte oss til leiligheten vi hadde leid. Leiligheten var meget bra. Eneste minus var at jeg måtte sove på sofaen, en vondt og ekkel sofa. Men vi rotet frem en luftmadrass som var bedre egnet til drømmeland.

Vi var alle trøtte etter den lange reisen, så vi forsøkte å rusle en liten tur. Den ble mislykket. Jeg var uvel så jeg og pappa gikk hjem, mens mamma, Ingvild og Lars lette etter og fant fire pizza. Dårlig fransk-engelsk gjorde at toppingen på pizzaen var ukjent. Av de fire var tre skikkelig gode: en med et halvstekt speilegg på og en med kjempegod skinke. Den fjerde hadde poteter, bacon og creme fraiche på! Kvalmende. Til og med pappa, som spiser alt, holdt seg unna denne.Vennligst legg igjen en kommentar