Little Mexico

En ordentlig sløvedag i solen! Vi ble liggende på solsengene til klokken nærmet seg 1800. Lunchen hadde vi spist på hotellet: hamburger med speilegg. Marielle hadde vært litt skeptisk i begynnelsen, men hun syntes det var overraskende godt. Men nam!

Middagen inntok vi på Little Mexico. Vi hadde oppdaget stedet da vi vandret rundt i området. Vi kunne ha spist på en kinesisk restaurant som lå like ved, men hun som jobbet der den dagen vi var der og kikket på menyen var direkte uhøffelig og innpåsliten.

Innkasteren på Little Mexico derimot, som alle kjente, het Victor og han tok oss i hånden både da vi kom og gikk. De hadde utrolig god mat på Little Mexico. Vidar spiste fajitas mens Marielle spiste enchiladas (og drakk Strawberry Margarita) NAM! Til dessert fikk hun flambert banansplitt med noe rom. Utrolig godt.

De ansatte på Little Mexico var et eventyr i seg selv. De sang og danset, og liksomflørtet med gjestene. Til og med kokken tok seg en dans når han hadde et ledig øyeblikk. Vi lurte på om de hadde tatt en slurk av tequilaflasken før kvelden begynte.Vennligst legg igjen en kommentar