Vi forsøkte å ta flere snikbilder

Endelig en dag hvor vi klarte å holde litt av avtalen: en dag i skyggen ble til en dag i halvskygge!

Til lunsj spise vi fylte pannekaker, noe av det mest kvalmende Marielle har spist i hele sitt liv. Pannekake med ost og skinke var direkte ekkel mat. Men da hun oppdaget at Vidar sin pannekake, som var fylt med blant annet pastasaus, smakte fint – tok hun heller den mens han ble sittende igjen med den kvalmende pannekaken. Kelneren var for øvrig så hyggelig at han satt igjen ei honningromflaske på bordet vårt, slik at vi kunne drikke så mye ville etter vi hadde betalt for maten. Dessverre kunne vi ikke utnytte tilbudet på grunn av kvalme.

På ettermiddagen begynte vi jakten på en minigolfbane som skulle ligge i nærheten. Vi tok taxi til stedet, men vi fant ingen minigolfbane. Så vi ruslet tilbake mot sivilisasjonen. På veien hjem tok vi bilder på stranden Playa de la Arena. Marielle satt så nært vannet at da Vidar hadde tatt bildet måtte hun løpe for å unngå å bli våt på beina. Egentlig ganske morsomt.

Vi gikk tilbake til Nino’s for å spise denne kvelden også. I løpet av middagen ble vi oppmerksom på en av de ansatte. Han var kledd i normale klær, og virket tydelig ruset på et eller annet. Han crashet nesten i møblene flere ganger og var surret bare rundt i lokalet. Vi tenkte at denne mannen måtte vi ha bilde av. Vi forsøkte å ta flere snikbilder, men han klarte å stikke av hver gang. Det virket som han nesten forsøkte å unngå oss, selv om han hadde svirret rundt oss hele kvelden. Da vi hadde betalt og gått halvveis ut av restauranten, kom Vidar opp med den geniale ideen at vi kunne si at han lignet på Vidars onkel, for dermed å få tatt bilde av han. Vi forsøkte å forklare dette til mannen, som absolutt ikke skjønte noen ting. De andre ansatte (og et par gjester) forsøkte å oversette. Det endte med at han stilte seg opp sammen med oss mens en av de andre gjestene tok bilde. Vi lo hele veien hjem til hotellet!Vennligst legg igjen en kommentar