En flaske Miller og en pose chips

Etter gårsdagens mislykkede soldag ble vi enig om at vi skulle leve en dag i skyggen. Planen slo dessverre sprekker tidlig, noe som resulterte i soleksem og Bacon Crisp.

Til lunsj spiste vi Tom Yum Gai på Sala Thai. Den skulle selvfølgelig være sterk. Marielle spiste så tårene sprutet i alle retninger.

Tilbake ved bassenget forsøkte Vidar å få seg Marielle ut i bassenget. Han forsøkte i minst ti minutter ved å smiske, kaste litt vann, dytte og dra, men hun hadde ikke særlig lyst. Vannet var angivelig iskaldt. Men da hun omsider endelig kom seg opp av solsengen og ut i bassenget, oppdaget Marielle at vi hadde hatt tilskuere. En tykk mann lo så kraftig at den store magen hans ristet. Morsomt!

Senere på dagen bestilte vi oss utflukt til Masca.

Vidar hadde i lengre tid forsøkt å få Marielle til å like øl, og han hadde ikke tenkt å gi seg selv om vi var i syden, snarer tvert i mot. I hotellbutikken fant han amerikanske Miller, og den skulle vise seg å finne veien til Marielle sin mage hver dag. En flaske Miller og en pose chips, sammen med en episode av The Simpsons (tysk utgave), ble standard etter endt soling.

Middagen spiste vi på den italienske restauranten Nino’s. Vidar spiste pasta carbonara og Marielle spiste spagetti napolitana. Desserten fant vi i form av italiensk is på La Golosa. Yummy!Vennligst legg igjen en kommentar