Solkrem er for små barn og gamle folk

Vi tok vann over hodet når det gjaldt soling denne dagen, og endte opp som soltørkede tomater. Marielle mente vi burde være mer nøye med solkrem neste dag, mens Vidar fortsatt holdt på sitt: solkrem er for små barn og gamle folk!

Francesca lokket oss med bort til shufflebordet, og Team Norway slo til igjen. Vi knuste de tre andre lagene, og det til tross for at det ble ekstraomganger i finalen. Det var egentlig ekstra omganger, og ikke ekstraomganger, ettersom Francesca mente vi ledet for stort.

Vi var uansett best i shuffleboard og fikk dermed en gratis drink og fine diplomer denne kvelden også. Men etter to førsteplasser på rad sluttet vi å være med på aktivitetene. Vi måtte la de andre få muligheten til å vinne noe også.

Etter utdelingen av diplomer og drinker måtte alle vinnerne danse en merkelig og lite engasjerende dans på scenen før vi kunne gå å sette oss (tvangsdansing)! Etter «de dansende bjørnene» fulgte et show med noen akrobater som kalte seg ”The flying brothers”. ”Men in tights” som Vidar kalte dem. De så til tider ut som superhelter i slow motion.

Middagen spiste vi på den irske puben The Blarney Stone. Maten var helt grei, men uten smak. Vi spiste aldri der senere.Vennligst legg igjen en kommentar