Et 13 dagers helvete

I dag startet et 13 dagers helvete for Vidar. Marielle elsker å ligge i solen, mens Vidar blir rastløs etter fem minutter. Marielle mente det var begrenset hvor lenge vi kunne sove, ettersom hun gikk glipp av viktige soltimer, så det var viktig å stå opp svært tidlig.

Mens vi lå og stekte den blålige huden vår på hver vår solseng ved bassenget, kom Francesca og ville ha oss med på bueskyting. Francesca var den alt for energiske aktivitetslederen på hotellet. Vidar så smutthullet og overtalte Marielle til å bli med. Endelig noen timer ute av solen.

Marielle satte standarden med 150 poeng i første omgang. Vidar satte ny bunnrekord med herlige 20 poeng. I andre omgang slo han derimot til, og som Robin Hoods likemann prikket han inn 560 poeng! Dermed fikk han et diplom og en gratis drink på kveldens hotellshow!

Marielle har vært på Kanariøyene tidligere. Da fikk hun smaken på en spesiell type smultring, eller «dagens donut» som hun kaller det, og en helt spesiell is (som faktisk ikke var så aller verst). Smultringen var alt for søt for Vidars sarte gane. Ettersom hun elsker sol og Vidar blir fort rastløs, brukte han noen minutter hver dag på å hente denne smultringen og isen.

Vi forsøkte oss også på luftgeværskyting senere på dagen, men resultatene var ikke noe å skryte av. Vidar nektet imidlertid å tro at våpenet var skutt inn. Middagen ble ikke mer enn en normalt god pizza.Vennligst legg igjen en kommentar