Femretters middag til 80 kroner

Søndags morgen og flyet til Tenerife gikk så alt for tidlig. Vår første ferie sammen kunne ikke begynne med gretne blikk og sinte øyne, så vi fant raskt ut at det mest logiske var å sove stort sett hele flyreisen.

Vi ankom hotellet, Barcelo Varadero, som virket å være av bra standard. Etter å ha konstatert at det ikke fantes kakerlakker på rommet, forlot vi hotellområdet og utforsket nærområdet. Los Gigantes ikke den typiske partyplassen, men snarere et sted for par og rolige kvelder med vin på balkongen. «Perfekt for en romantisk ferie» som Star Tour beskrev stedet som. Mens vi ruslet bortover promenaden ble Marielle mektig imponert over de enorme bølgene (les: dønninger).

Etter å ha sett på dønningene litt for lenge, ruslet vi tilbake og fant restauranten Sala Thai, hvor vi fikk en femretters middag til 80 kroner. Resten av kvelden satt vi på balkongen vår, delte ei flaske vin og hørte på musikk fra Vidar sin telefon.Vennligst legg igjen en kommentar